Sugeng rawuh ing situs web!

Blok sumber minyak Pilot XCMG

Katrangan singkat:

Spesifikasi 1. sistem hidrolik pilot 2. Bagian excavator roda 3. Kualitas Tinggi, Rega wajar 4.ISO9001: 2000


Detail Produk

Tag Produk

Model sing ditrapake XCMG macem-macem penggalian
Coding bahan  
Jeneng materi Akumulator blok sumber minyak pilot
Merek XCMG
Asal Usul Xuzhou
kategori produk Sistem hidrolik
inventaris Titik
 

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita