Sugeng rawuh ing situs web!

XCMG Excavator Generator 819909296 XE230, XE250, XE370, XE335 181200-6032

Katrangan singkat:

Jeneng: Generator XCMG ID Produk: 819909296 Model: XE230, XE250, XE370, XE335 181200-6032


Detail Produk

Tag Produk

Model sing ditrapake XCMG XE230, XE250, XE370, XE335 181200-6032 AC
Coding bahan 819909296
Jeneng materi 181200-6032 Alternator
Merek XCMG
Asal Usul Xuzhou
kategori produk Piranti listrik
inventaris Titik
manual produk Nyedhiyakake daya sirkuit kendharaan lengkap nalika kendharaan bisa digunakake

1: Aksesoris excavator XCMG asli
2: Aksesoris excavator XCMG Group lengkap
3: Inventarisasi gedhe ing gudang
4: Rega paling kompetitif
5: Kemasan XCMG asli
6: Wektu pengiriman cepet


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita