Sugeng rawuh ing situs web!

Déwan filter udara

Katrangan singkat:

Tambah siklus ganti, ngirit biaya perawatan, ndawakake umur mesin, nyuda biaya bahan bakar, njaga efisiensi sistem lan ningkatake kapasitas produksi.


Detail Produk

Tag Produk

Filter udara asli XCMG digunakake kanggo nyedhiyakake hawa sing resik kanggo mesin, supaya mesin ora nyedhot ing udara kanthi partikel najis sajrone operasi, lan nyuda kemungkinan nyandhang mesin lan rusak. Filter udara kalebu elemen filter utama lan elemen filter keamanan. 

Model sing ditrapake Filter udara XCMG XE75, XE80, XE80D
Coding bahan 800151024 800151023
Jeneng materi Elemen filter njaba udara XCMG-KWL-00801 XCMG-KNL-00801 elemen filter batin udara
Merek XCMG
Asal Usul Xuzhou
kategori produk Bagian pangopènan
inventaris Titik
manual produk Kaloro elemen filter kasebut dipasang ing filter udara, sing biasane nyaring hawa,
Priksa manawa hawa sing resik mlebu mesin

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita