Sugeng rawuh ing situs web!

Precleaner Udara / Prekavator Udara Excavator

Katrangan singkat:

Data teknis: ★ kisaran aliran udara: CFM 400-750 / CMM 11.3-21.2 ★ bobot: 7.6kg ★ Ukuran sakabèhé: 310mm (dawa) * 468mm (dhuwur) Digunakake ing XCMG Excavator, Loader, scrapers, Road rol, traktor, truk , forklift .....


Detail Produk

Tag Produk

Keuntungan & Fitur:

 
--nambah filter filter 2-8 kali
--mengurangi nyandhang mesin
--minimalake downtime peralatan sing larang regane
--ngurangi biaya pangopènan peralatan
--panjang mesin lan umur turbocharger
- nambah kinerja mesin lan ningkatake ekonomi bahan bakar
--Sithik wae ora mbutuhake perawatan
Model sing ditrapake XCMG macem-macem penggalian
Coding bahan 800101420 800104594 800104259
Jeneng materi KA30 air pre-filter KA50-00-6 pre-filter assembling KA70-7 pre-filter
Merek XCMG
Asal Usul Xuzhou
kategori produk Ngagem bagean
inventaris Titik
manual produk Digunakake kanggo pisanan nyaring hawa sing mlebu ing mesin

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita