Sugeng rawuh ing situs web!

xcmg Excavator Turbocharger

Katrangan singkat:

1.Muncul kekuwatan sing kuat, mesin Isuzu asli cocog karo sarat operasi sing efisien banget. 2. Desain match sing tepat lan kontrol hemat energi maju nyumbangake konsumsi bahan bakar sing sithik. 3. Rega kompetitif, kualitas apik lan kinerja sing bisa dipercaya.


Detail Produk

Tag Produk

Model sing ditrapake XCMG macem-macem penggalian
Coding bahan  
Jeneng materi Turbocharger
Merek XCMG
Asal Usul Xuzhou
kategori produk Sistem mesin
inventaris Titik
manual produk Kanggo sistem mesin
Model Unit XE265C
Bobot operasi g 2550
Kapasitas ember standar m 1.05 ~ 1.25
Mesin Model Mesin / ISUZU CC-6BG1TRP
Injeksi langsung /
Sekawan stroke /
Pendinginan banyu /
Turbo dikenani biaya /
Intercooler udara menyang udara /
Jumlah silinder / 6
Daya / kacepetan sing dirating kw / rpm 128.5 / 2100
Maks. torsi / kacepetan Nm 637/1800

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita