Sugeng rawuh ing situs web!

Pambuka lan kaluwihan saka excavator seri XCMG DK  

 Minangka perusahaan utama industri mesin konstruksi China, XCMG nampilake excavator seri XCMG DK "tim baja" sing kuat kanggo nuduhake gaya negara utama.

 Kanggo nyukupi "kahanan konstruksi sing paling kompleks lan syarat aplikasi sing paling lengkap", excavator XCMG, adhedhasar excavator seri produk-D ace sing ana, nindakake investigasi jero kanggo ngerti kondisi konstruksi tambang lan kabutuhan pelanggan, lan data Big analisis excavator sing aktif ing kahanan kerja sing abot wis sukses nggawe produk kelas dhuwur seri DK sing cocog karo kahanan kerja sing abot kayata tambang pambangunan

Konsumsi bahan bakar kanggo kabeh mesin dikurangi luwih saka 5%, utamane ing kahanan remuk. Konsumsi bahan bakar dikurangi 20%; efisiensi tambang mundhak 10%, lan tenaga penggalian mundhak 11%; ember rock anyar digunakake kanggo nambah untune ember lan nglindhungi lambe, piring penguatan sisih, resistensi pengaruh sing luwih apik lan resistensi nyandhang; umure piranti umume digunakake nganti 20%; kanthi kemampuan adaptasi karo lingkungan suhu dhuwur 50 °. Produk seri DK rilis iki kalebu pitung produk anyar kayata 15 ton, 22 ton, 24 ton, lsp. Kanthi telung bidang reliabilitas, hemat energi lan efisiensi utama, lan kuat "adaptasi luwih saka rong kahanan kerja utama" ngremukake lan nambahi Kauntungan kasebut bisa diarani "pathokan anyar" ing bidang mesin penggalian pertambangan ing China. Mesin Xuzhou Wuzhijia, utamane nyedhiyakake macem-macem jinis layanan penjualan excavator lan layanan perawatan bagian.


Wektu kiriman: Jun-16-2020