Sugeng rawuh ing situs web!

Cara njaga excavator lan ember cilik

(1). Preparation sadurunge nggunakake excavator

1. Inspeksi telung minyak lan siji cair: inspeksi minyak hidrolik, minyak mesin lan minyak diesel, utamane minyak hidrolik lan minyak mesin, sing kudu memenuhi standar sing ditemtokake dening pabrikan. Pendingin kasebut kudu ana ing kahanan sing jenuh, lan priksa sistem pendinginan bisa bocor.

2. Ing endi gajih (butter) kudu ditambah, pelumas kudu diisi kabeh.

3. rereget lan lebu ing njero crawler kudu diresiki sabisane. Sawise diresiki, sinaoni ketegangan crawler lan tambah pelumas miturut standar kanggo mesthekake panggunaan mekanisme lumampah normal.

4. Yen untu ember lan untu sisih banget dienggo, kudu diganti wektu kanggo mesthekake gaya penggalian ekskavator sing normal.

(2). Papan-papan sing kudu dicathet nggunakake excavator

1. Sawise excavator diwiwiti, supaya mesin mlaku kanthi kacepetan sithik lan ora ana beban sajrone wektu (suwene wektu gumantung karo suhu), lan ngenteni suhu mesin mundhak kanthi bener sadurunge nindakake penggalian beban tinggi .

2. Sadurunge penggalian, kabeh tumindak standar excavator kudu dioperasikake tanpa mbukak kanggo mriksa swara lan bentuk abnormal sing ora normal.

3. Nalika penggalian, penggalian kudu nggunakake tumindak penggalian sing cukup lan standar kanggo mesthekake kekuatan penggalian maksimum saka penggalian, lan uga nyuda kelangan struktural sing normal.

4. Nalika excavator bisa digunakake kanthi suwe, kudu mriksa saben sistem, utamane pangopènan bagean struktural, priksa bagean sing kudu dilumasi sajrone wektu tartamtu, lan pelumas kudu ditambahake ( disaranake mriksa lan nambah 5-6 jam).

5. Ing kahanan kerja sing cukup ala (endhot, gulma, lempung, lsp.), Lebu kudu diresiki ing wektu kanggo mesthekake operasi excavator biasane, utamane mesin minangka bagean utama, lan ora ana puing-puing ing saubenge mesin kanggo mesthekake disipasi panas normal mesin.


Wektu kiriman: Jun-16-2020