Sugeng rawuh ing situs web!

Excavator Joystick / Excavator pilot gagang XE215CA XE235C XE265CA XE335 XE370 XE370CA XE450 XE470CA XE470D PV48K1336 (LH) Katup pilot kiwa PV48K1337 (RH) Katup kontrol pilot tengen 803007151 803007152

Katrangan singkat:

Tipe Pemasaran: Produk Panas 2020 Jeneng: XCMG Garansi: 6 wulan Layanan Purna Jual: Dhukungan online, Jinis: sistem hidrolik Aplikasi: excavator Ukuran: 350 * 150 * 150mm Bobot: 10kg


Detail Produk

Tag Produk

Model sing ditrapake XCMG XE215CA XE235C XE265CA XE335 XE370 XE370CA XE450 XE470CA XE470D
Coding bahan 803007151 803007152
Jeneng materi PV48K1336 (LH) Katup pilot kiwa PV48K1337 (RH) Katup kontrol pilot tengen
Merek XCMG
Asal Usul Xuzhou
kategori produk Bagéan hidrolik
inventaris Titik
manual produk Nangani operasi sistem XCMG excavator Kawasaki Liwat kerjasama saka kiwa lan tengen, saben tumindak kabeh excavator rampung

1. Bahan casing yaiku aluminium, dadi bobote entheng.
2. Jinis Joystick yaiku torsi operasional sing entheng, lan tanggepan banget lan stabilitas tekanan sekunder kanthi nggunakake spool diameter diameter.
3. Pegangan ergonomis, sing bisa duwe 5 saklar maksimal, lan gagang modulasi, sing bisa duwe saklar proporsional, bisa dipasang ing jinis joystick.
4. Jinis pedal kanthi damper internal kasedhiya.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita