Sugeng rawuh ing situs web!

Hubungi Kita

Xuzhou Wuzhijia Konstruksi Mesin Co., Ltd.

Alamat

D13-131, Peralatan Hardware & Listrik Liuwan, Zona Pangembangan Ekonomi, Kota Xuzhou, Provinsi Jiangsu, Tiongkok

 

Telpon

Adol: 86-180-522-240-03

 

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita