Sugeng rawuh ing situs web!

PRODUK

Babagan Kita

PROFIL PERUSAHAAN

    2006191702221391221564

Xuzhou Wuzhijia Machine Machines Co., Ltd. dununge ana ing “Modal Mesin Konstruksi China-Xuzhou”. Perusahaan kasebut didegake tanggal 21 April 2017. Iki umume melu macem-macem suku cadang asli excavator XCMG lan peralatan pertambangan XCMG. Pimpinan perusahaan wis melu gawe jadwal tuku suku cadang, dodol lan kontrol rega departemen suku cadang XCMG Excavator ing XCMG Excavator OEM luwih saka 5 taun wiwit Agustus 2011 nganti Maret 2017. 

PAWARTA

Excavator multi-way valve parts price-XCMG excavator parts market-House of Things
Bubar, akeh pelanggan sing takon babagan ...
Introduction and advantages of XCMG DK series excavators  
 Minangka perusahaan terkemuka ing China ...
How to maintain small excavator and bucket
(1). Preparasi sadurunge nggunakake excavato ...